EX30 Ηλεκτρικό    ΕπισκόπησηΕσωτερικόΧαρακτηριστικάΠροδιαγραφές

Το αμιγώς ηλεκτρικό EX30. Το μικρότερο SUV στην ιστορία μας.

EX30. Μεγάλη ηλεκτρική απόδοση σε μικρή συσκευασία.

Προτεινόμενη Λιανική Τιμή
37.572 €

475 km

Αυτονομία με ηλεκτρική
ενέργεια (έως και)

26 min

Εκτιμώμενος χρόνος
ταχείας φόρτισης DC
(10-80%)

17 kWh

Κατανάλωση
ενέργειας
(ανά 100 χλμ)

3.6 s

Επιτάχυνση
(0-100 km/h)

Soundbar

Το ξεχωριστό αισθητικά soundbar αποτελεί
τον πυρήνα ενός ηχοσυστήματος υψηλής
απόδοσης.

Park Pilot Assist

Το EX30 μπορεί να σταθμεύσει μόνο του, να
στρίψει το τιμόνι, να επιταχύνει και να επιβραδύνει
για λογαριασμό σας.

Θέματα εσωτερικού φωτισμού

Πέντε θέματα φωτισμού και ήχου
δημιουργούν την ατμόσφαιρα της Σκανδιναβίας.

Έξυπνες λύσεις αποθήκευσης

Πρακτικές λύσεις αποθήκευσης και ένας
πολυχρηστικός χώρος αποσκευών προσθέτουν
άνεση και ευκολία.

Εξωτερικά χρώματα

Εσωτερικό

Ανακυκλωμένο. Ανανεωμένο. Εξευγενισμένο.

Δημιουργήσαμε για το EX30 τέσσερις επιλογές εσωτερικών χώρων εμπνευσμένες από τη φύση. Συνδυάζουν επενδύσεις με όμορφες χρωματικές συνθέσεις και διάκοσμο από ανανεώσιμα και ανακυκλωμένα υλικά.

Καλοκαιρινές μέρες

Σχεδιαστική έμπνευση

Ύφασμα Pixel και Nordico

Επενδύσεις

Particle

Ένθετα διακοσμητικά

Μπλε

Διάκοσμος αεραγωγών

Το πρώτο φως της αυγής

Σχεδιαστική έμπνευση

Tailored Wool Blend

Επενδύσεις

Flax

Ένθετα διακοσμητικά

Διάφανο

Διάκοσμος αεραγωγών

Σκανδιναβικά δάση

Σχεδιαστική έμπνευση

Wool Blend και Nordico

Επενδύσεις

Flax

Ένθετα διακοσμητικά

Διάφανο

Διάκοσμος αεραγωγών

Σούρουπο

Σχεδιαστική έμπνευση

Textile και Nordico

Επενδύσεις

Denim

Ένθετα διακοσμητικά

Μπλε

Διάκοσμος αεραγωγών

Οδηγική εμπειρία

Σχεδιασμένο για διαισθητικό χειρισμό

Απλούστερα χειριστήρια, με μεγαλύτερες δυνατότητες εξατομίκευσης και οθόνες βοηθούν ώστε η λειτουργία της οδήγησης να γίνεται λιγότερο σύνθετη και πιο διαισθητική.

Η κεντρική οθόνη 12,3″ τύπου τάμπλετ συνδυάζει σε μία οθόνη τις πληροφορίες για την οδήγηση και τα χειριστήρια αφής που προτιμάτε.

Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία προβολής Calm για να δείτε στην κεντρική οθόνη μόνο τις απαραίτητες πληροφορίες για τον οδηγό. Κάντε εναλλαγή σε προβολή Surround για όλες τις λεπτομέρειες.

Βρείτε τις αγαπημένες σας εφαρμογές όπως το Google Assistant, το Google Maps και άλλα στο Google Play Store, απευθείας από το αυτοκίνητό σας για μια απρόσκοπτη εμπειρία.

Καινοτομίες

Προηγμένη τεχνολογία στον βασικό εξοπλισμό

Αποκτήστε τεχνολογία υποβοήθησης οδηγού και καινοτομίες ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τόσο εσάς όσο και τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου να παραμένετε ασφαλείς.

Door Opening Alert

Έχουμε εφοδιάσει το EX30 με ένα προηγμένο χαρακτηριστικό ασφαλείας που βοηθά τον οδηγό να αποφύγει να ανοίξει την πόρτα του όταν αυτή πρόκειται να βρεθεί στην πορεία δικυκλιστών που έρχονται από πίσω.

Υλικά

Διακοσμητικά στοιχεία από ανακυκλωμένα υλικά

Σχεδιασμένο για να έχει το μικρότερο αποτύπωμα άνθρακα από οποιοδήποτε αυτοκίνητο της Volvo μέχρι σήμερα, το EX30 χρησιμοποιεί ανανεώσιμα και ανακυκλωμένα υλικά με νέους τρόπους.*

Υπεύθυνη σχεδίαση

Η μινιμαλιστική σχεδιαστική προσέγγιση και η αποδοτική χρήση υλικών μας βοήθησαν να μειώσουμε ή να εξαλείψουμε τα απόβλητα.

Υλικά εξωτερικού

Περίπου το 25% του συνόλου του αλουμινίου, καθώς και το 17% του συνόλου του χάλυβα και των πλαστικών που χρησιμοποιούνται στο EX30 είναι ανακυκλωμένα.

Υλικά εσωτερικού

Περίπου το 30% των διακοσμητικών στοιχείων αποτελείται από ανακυκλωμένο πλαστικό, συν τις ανακυκλωμένες και ανανεώσιμες επιφάνειες.

*Με βάση το αποτύπωμα CO₂ στον κύκλο ζωής του, για περισσότερα από 200.000 χλμ οδήγησης με χρήση μείγματος ηλεκτρικής ενέργειας EU27 και σε σχέση με προϊόντα παγκοσμίως διαθέσιμα.

Προδιαγραφές

Πλήρεις προδιαγραφές και λεπτομέρειες μοντέλου

Καθίσματα
5

Πλάτος
1 836 mm

Ύψος
1 555 mm

Μήκος
4 233 mm

Χωρητικότητα χώρου αποσκευών (μέγιστη)
318 l

Μέγιστο βάρος ρυμουλκούμενου
1 600 kg

Βάρος (πραγματική μάζα)
2335 kg

Χωρητικότητα μπαταρίας
69.0 kWh

Οι τιμές είναι προκαταρκτικές, προέρχονται από εκτιμήσεις και υπολογισμούς που πραγματοποιήθηκαν από τη Volvo Cars για το EX30 και αυτά τα αποτελέσματα δεν είναι εγγυημένα. Η κατανάλωση ενέργειας που επιτυγχάνεται σε πραγματικές συνθήκες διαφέρει ανάλογα με την οδηγική συμπεριφορά και άλλους εξωτερικούς παράγοντες. Εκκρεμεί η πιστοποίηση οχήματος.

Το EX30 Cross Country, για όσους αναζητούν τη μεγάλη περιπέτεια με το μικρό αμιγώς ηλεκτρικό SUV τους. Να ενημερώνομαι   › Έρχεται

Ανακαλύψτε τα οφέλη

Εξερευνήστε τις υπηρεσίες που συνοδεύουν EX30.

Πρόγραμμα συντήρησης 3 ετών

Απαραίτητο για να διατηρείτε το νέο σας αυτοκίνητο σε άριστη κατάσταση.*

Ασφάλιση Volvo Platinum 3 ετών (προαιρετική)

Το νέο σας Volvo περιλαμβάνει ένα ολοκληρωμένο πακέτο μεικτής ασφάλισης για να ξεκινήσετε τη διαδρομή σας με ηρεμία. Η υπηρεσία αυτή είναι προαιρετική.**

Εγγύηση 5 ετών

Οδηγήστε με σιγουριά γνωρίζοντας ότι το Volvo σας καλύπτεται από πολυετή εγγύηση.***

Οδική βοήθεια

Επωφεληθείτε από την οδική βοήθεια έκτακτης ανάγκης που είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο σε περίπτωση βλάβης ή ατυχήματος, ώστε να είστε ήσυχοι ότι τόσο εσείς όσο και η οικογένειά σας θα είστε ασφαλείς στον δρόμο.

Ζητήστε τώρα μία Προσφορά για το νέο Volvo EX30 συμπληρώνοντας παρακάτω τα στοιχεία σας.

Ονομα*

Eπώνυμο*

Κινητό*

Email*

Παρακαλώ επιλέξτε Κατάστημα*

Ενδιαφέρομαι για το:

Το μήνυμά σας

Έχω διαβάσει και αποδέχομαι την Πολιτική απορρήτου*

 


Προσωπικά δεδομένα

Η Volvo Παπαδόπουλος και η Volvo Car Hellas θα αποθηκεύσει και θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με το Ενημερωτικό Σημείωμα.

Η Volvo Παπαδόπουλος θα μοιραστεί επίσης τα προσωπικά σας δεδομένα με την Volvo Car Hellas με σκοπό να επεξεργαστεί και να εξυπηρετήσει το αίτημά σας.

Επιλέγοντας ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω κανάλια επικοινωνίας δίνω τη συγκατάθεσή μου για επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων με σκοπό να λαμβάνω στο μέλλον νέα και προσφορές από τη ΒεVolvo Παπαδόπουλος λμάρ και τη Volvo Car Hellas μέσω των καναλιών που έχω επιλέξει.

 

Υποβάλλοντας το παρόν αίτημα δίνετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία.


Με την υποβολή της φόρμας θα ειδοποιηθείτε εντός 24 ωρών (εργάσιμες μέρες) από ένα σύμβουλο πωλήσεων.

* Η σύμβαση συντήρησης διαρκείας 3 ετών ή μέχρι 100.000 χλμ. (όποιο όριο εξαντληθεί πρώτο) ισχύει από την ημερομηνία έκδοσης της άδειας κυκλοφορίας του οχήματος. Περιλαμβάνει συντήρηση σύμφωνα με το σχέδιο συντήρησης του κατασκευαστή και αντικατάσταση των μάκτρων υαλοκαθαριστήρων μία φορά το έτος και την αντικατάσταση των δισκόφρενων και πελμάτων φρένων (τακάκια) σύμφωνα με τις συστάσεις του κατασκευαστή. Όλα τα αναλώσιμα μέρη που δεν αναφέρονται αποκλείονται από το αντικείμενο της σύμβασης. Ταξί, αστυνομικά οχήματα και άλλες ειδικές χρήσεις δεν καλύπτονται από αυτή τη σύμβαση συντήρησης. Η σύμβαση συντήρησης είναι μεταβιβάσιμη. Για περισσότερες πληροφορίες περί των όρων και προϋποθέσεων συντήρησης μεταβείτε https://www.volvocars.com/gr/l/service-and-repair/ ή σε Επίσημο Διανομέα.
** Προσφέρεται μεικτή ασφάλιση μέγιστης διάρκειας 3 ετών για κάθε όχημα VOLVO Recharge Pure Electric. Το όχημα ταξινομείται μόνο στην Ελλάδα, η συνήθης θέση στάθμευσής του είναι στην Ελλάδα, χρησιμοποιείται για ιδιωτικές μετακινήσεις, μετακινήσεις από κατοικία προς και από εργασία, ή για επαγγελματικές μετακινήσεις. Οι οδηγοί που αναφέρονται στο ασφαλιστήριο συμβόλαιο πρέπει να κατέχουν έγκυρη άδεια οδήγησης οχήματος στην ελληνική επικράτεια. Κανείς από τους καθορισμένους οδηγούς δεν εμπίπτει σε κάποια από τις πιο κάτω καταστάσεις. Το έγγραφο ταξινόμησης του οχήματος είναι στο όνομα του ασφαλισμένου στην περίπτωση νομικού προσώπου ή στο όνομα ενός εκ των συνήθων καθορισμένων. Αν δεν εκπληρώνονται όλες αυτές οι προϋποθέσεις, ο αγοραστής ενός καινούργιου VOLVO Recharge Pure Electric δεν θα ωφελείται από αυτή την προσφορά. Η διάρκεια της ασφάλισης είναι κατά μέγιστο 3 χρόνια από την ημερομηνία παράδοσης του οχήματος από τον Επίσημο Διανομέα Volvo στον πελάτη, εκτός αν λυθεί πριν την λήξη αυτής της περιόδου σύμφωνα με τους όρους του ασφαλιστηρίου συμβολαίου ή σε περίπτωση πώλησης του οχήματος. Στην περίπτωση λύσης του ασφαλιστηρίου συμβολαίου πριν την παρέλευση τριετίας, η VOLVO δεν αναδέχεται υποχρέωση ούτε αναλαμβάνει να καταβάλει την εισφορά της υπολειπόμενης περιόδου υπέρ άλλου ασφαλιστή. Ο ασφαλισμένος έχει δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών. Το ασφαλιστικό συμβόλαιο δεν είναι μεταβιβάσιμο στην περίπτωση πώλησης του οχήματος ή αλλαγής μισθωτή.
*** Η εγγύηση κατασκευαστή της Volvo, σας παρέχει δωρεάν κάλυψη για διάστημα 3 ετών ή 100.000 χιλιομέτρων για οποιοδήποτε ελάττωμα κατά την κατασκευή ή συναρμολόγηση. Για την παροχή επέκτασης εγγύησης που προσφέρεται από την Volvo Car Hellas, η κάλυψη είναι για 5 έτη ή 100.000 χιλιόμετρα. Επιπλέον η μπαταρία υψηλής τάσης καλύπτεται από εγγύηση κατασκευαστή 8 ετών ή 160.000 χιλιομέτρων. Ενημερωθείτε για τους όρους της εγγύησης από την ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ.

Τι θέλετε να μάθετε για το Volvo EX30;

Σε ορισμένες αγορές, οι παραγγελίες μπορούν να πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά. Λάβετε υπόψη ότι αυτή είναι μια ενδεικτική τιμή η οποία ενδέχεται να υπόκειται σε αλλαγές πριν από την παράδοση του αυτοκινήτου λόγω παραγόντων που δεν μπορούμε να ελέγξουμε, όπως αυξημένοι φόροι, τέλη, επιτόκια κ.λπ. Θα ειδοποιηθείτε για τυχόν αλλαγές και μπορείτε να ακυρώσετε οποιαδήποτε στιγμή πριν από την παράδοση.

Η εκτιμώμενη αυτονομία του Volvo EX30 φτάνει έως και 480km. Η αυτονομία εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως ο τρόπος οδήγησης, η εξωτερική θερμοκρασία, ο καιρός, ο άνεμος, το ανάγλυφο και οι συνθήκες του δρόμου. Άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν την αυτονομία είναι μεταξύ άλλων η ποσότητα της ηλεκτρικής ενέργειας που χρησιμοποιείτε για λειτουργίες του αυτοκινήτου όπως η θέρμανση και η ψύξη. Μπορείτε να βελτιώσετε την αυτονομία προετοιμάζοντας τη μπαταρία κατά τη φόρτιση ώστε να φτάσει στη βέλτιστη θερμοκρασία όταν ξεκινάτε τη διαδρομή σας.

Το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας ποικίλλει, αλλά το κόστος φόρτισης ενός αυτοκινήτου μπορεί να είναι χαμηλότερο από το κόστος ανεφοδιασμού ενός αντίστοιχου αυτοκινήτου βενζίνης ή ντίζελ. Το χαμηλότερο κόστος λειτουργίας είναι ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους μερικοί άνθρωποι στρέφονται σε αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Η ταχεία φόρτιση είναι διαθέσιμη στους σταθμούς ταχείας φόρτισης DC. Μπορείτε να βρείτε σταθμούς φόρτισης στη διαδρομή που έχετε επιλέξει χρησιμοποιώντας τους Χάρτες Google από την κεντρική οθόνη ή την εφαρμογή Volvo EX30. Μπορείτε επίσης να φορτίσετε στο σπίτι με ένα Wallbox της Volvo Cars.

Συνιστούμε φόρτιση έως και το 80% της χωρητικότητας για όσο το δυνατόν πιο γρήγορη φόρτιση. Αυτό βοηθάει να παραμένουν οι χρόνοι φόρτισης μικροί, καθώς το τελευταίο 20% χρειάζεται τον περισσότερο χρόνο. Και προετοιμάζοντας τη μπαταρία του αυτοκινήτου πριν φτάσετε σε σταθμό ταχείας φόρτισης, μπορείτε να εξασφαλίσετε ταχύτερη και αποδοτικότερη φόρτιση.

Με αυτή την προσέγγιση, μπορείτε να φορτίσετε από το 10% έως το 80% σε σταθμό ταχείας φόρτισης DC 150 kW σε μόλις 26,5 λεπτά.

Εάν χρειάζεστε πλήρη φόρτιση για να φτάσετε στον προορισμό σας ή στον επόμενο σταθμό φόρτισης, χρησιμοποιήστε τα χειριστήρια στην κεντρική οθόνη για να πετύχετε το 100%.

Οι χρόνοι φόρτισης μπορεί να διαφέρουν και εξαρτώνται από παράγοντες όπως η εξωτερική θερμοκρασία, η τρέχουσα θερμοκρασία της μπαταρίας, ο εξοπλισμός φόρτισης, η κατάσταση της μπαταρίας, η κατάσταση του αυτοκινήτου κλπ.

Το EX30 μπορεί να είναι μικρό, αλλά είναι τόσο ασφαλές όσο θα περίμενε κανείς από ένα SUV της Volvo. Εφαρμόζουμε τα πρότυπά μας για την ασφάλεια, που είναι κορυφαία στον κλάδο, και έχουμε προσθέσει νέα χαρακτηριστικά. Μάθετε περισσότερα σχετικά με την κληρονομιά μας σε ό,τι αφορά την ασφάλεια.

Ναι.*

* Οι υπηρεσίες Google ενεργοποιούνται μέσω του Πακέτου Ψηφιακών Υπηρεσιών το οποίο περιλαμβάνεται για τέσσερα χρόνια τουλάχιστον – ανάλογα με τις κατά τόπους αγορές. Μετά τη λήξη αυτής της περιόδου θα ισχύουν νέοι όροι και χρεώσεις, εάν επιλέξετε να το ανανεώσετε.

Το Intelligent Speed Assist είναι ένα σύστημα ενίσχυσης της ασφάλειας που απαιτείται από τη νομοθεσία στην Ευρώπη και η λύση της Volvo Cars έχει σχεδιαστεί ώστε η χρήση της να είναι όσο το δυνατόν πιο απρόσκοπτη για τον οδηγό. Σκοπός του συστήματος είναι να βοηθά τον οδηγό να αποφύγει την ακούσια υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, για παράδειγμα όταν εισέρχεται σε ζώνη με νέο όριο ή όταν τα όρια ταχύτητας διαφέρουν ανάλογα με την ώρα της ημέρας ή τις συνθήκες του δρόμου. Το σύστημα διαβάζει συνεχώς τις πινακίδες ορίων ταχύτητας σε συνδυασμό με δεδομένα χάρτη. Εάν υπερβείτε το νόμιμο όριο ταχύτητας καθώς οδηγείτε, μπορείτε να λάβετε ειδοποίηση με ηχητικό και οπτικό σήμα. Το Intelligent Speed Assist ενεργοποιείται ως προεπιλογή κάθε φορά που ξεκινάτε το αυτοκίνητο. Είναι δυνατή η απενεργοποίηση της λειτουργίας κατά την οδήγηση. Σημείωση: Ο οδηγός είναι πάντα υπεύθυνος για τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Αυτή η λειτουργία είναι μόνο υποστηρικτική.

Εμφανίζονται και περιγράφονται μελλοντικές τεχνολογίες και χαρακτηριστικά. Ο τελικός σχεδιασμός και οι δυνατότητες μπορεί να διαφέρουν. Τα χαρακτηριστικά μπορεί να μην είναι διαθέσιμα σε όλες τις αγορές και μπορεί να μην αποτελούν στοιχεία βασικού εξοπλισμού για όλες τις αγορές ή για όλα τα μοντέλα.
Οι επωνυμίες Google, Google Play και Google Maps αποτελούν εμπορικά σήματα της Google LLC.