Service & Υπηρεσίες

Service – Συντήρηση αυτοκινήτου

Στην Παπαδόπουλος ΑΕ, τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή αυτοκινήτων Volvo για τη Θεσσαλονίκη και τη Θεσσαλία, μπορείτε να εμπιστευθείτε τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας.

Με συνέπεια, τεχνογνωσία και κατάλληλο τεχνολογικό εξοπλισμό φροντίζουμε να σας παρέχουμε ολοκληρωμένο service, γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ, καθώς και λοιπές υπηρεσίες βελτίωσης και αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.

Καλέστε τον Προσωπικό σας Σύμβουλο Service για να σας δώσει πληροφορίες και να σας λύσει τυχόν απορίες σχετικά με τη φροντίδα του Volvo σας.

Volvo Personal Service

 

Με το Volvo Personal Service, κάθε φορά που επισκέπτεστε το συνεργείο παραδίδετε το Volvo σας στον προσωπικό σας σύμβουλο service, που γνωρίζει εσάς και το αυτοκίνητό σας. Ο ίδιος θα αναλάβει τη συντήρηση, θα σας παραδώσει το αυτοκίνητο και θα σας εξηγήσει αναλυτικά τις εργασίες που έγιναν. Το νέο σύστημα συντήρησης και οργάνωσης των συνεργείων, που πρώτη στον κόσμο εφαρμόζει η Volvo, κάνει τη συντήρηση του αυτοκινήτου σας πιο βολική, εύκολη και αποτελεσματική. Η εξειδικευμένη ομάδα εργάζεται με την οργανωμένη προσέγγιση που εφαρμόζεται στα pit-stop της Formula 1, για να έχει έτοιμο το αυτοκίνητό σας -στις περισσότερες περιπτώσεις- σε μία ώρα. Εσείς απλώς επιλέγετε αν αυτό το διάστημα θα λείψετε ή θα χαλαρώσετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μας, απολαμβάνοντας ένα φλιτζάνι καφέ ενώ χρησιμοποιείτε το δωρεάν WiFi, εξοικονομώντας έτσι τον χρόνο που θα δαπανούσατε για τη μετακίνηση σας από και προς το συνεργείο.

Προσφορά  Service

Προγραμματίστε ένα δωρεάν τεχνικό έλεγχο του Volvo σας, στο Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο της Παπαδόπουλος ΑΕ, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη διάγνωση και υψηλών προδιαγραφών παρεχόμενες υπηρεσίες.

Ολοκληρωμένη Υποστήριξη & Εγγύηση

Επειδή στην Παπαδόπουλος ΑΕ γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μας, επιθυμούν,  η αγορά ενός Volvo, να συνοδεύεται και να υποστηρίζεται από ένα συνολικό πακέτο παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι, παρέχοντας καθετοποιημένες υπηρεσίες, σε εμάς θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά, αξεσουάρ και όλες τις απαιτούμενες τεχνικές υπηρεσίες.

Επιπλέον σας παρέχουμε ένα χρόνο εγγύηση για τις εργασίες που έχουμε πραγματοποιήσει στο αυτοκίνητο σας (αφορά μόνο τις παρεχόμενες υπηρεσίες).

Επέκταση εγγύησης

Οδηγώντας ένα Volvo έχετε κάνει μία επιλογή η οποία συνδυάζει πολυτέλεια, ποιότητα, ασφάλεια και απόδοση. Το πρόγραμμα Volvo Car Extended Protection καλύπτει το αυτοκίνητο σας στην περίπτωση που προκύψουν απρόβλεπτα κόστη επισκευής βλαβών, μετά το χρονικό διάστημα της εργοστασιακής εγγύησης.

Γνήσια Ανταλλακτικά και Αξεσουάρ

Τα γνήσια αξεσουάρ και ανταλλακτικά της Volvo διατίθενται με εγγύηση εφ΄ όρου ζωής για τον πελάτη στην Παπαδόπουλος ΑΕ.

Δωρεάν Οδική Βοήθεια Volvo Assistance

Με κάθε αγορά αυτοκινήτου Volvo έχετε δωρεάν οδική βοήθεια για 5 χρόνια καθώς και παροχές ιατρικής βοήθειας. Σας εξασφαλίζουμε εξυπηρέτηση όλο το εικοσιτετράωρο και, αν χρειαστεί, ρυμούλκηση του αυτοκινήτου σας, διανυκτέρευση ή αυτοκίνητο για την εξυπηρέτησή σας.

24ώρη Γραμμή VOLVO ASSISTANCE Τηλ: 210 99 88 199

Δωρεάν επέκταση οδικής βοήθειας Volvo Assistance

Διατηρώντας το service του αυτοκινήτου σας στην Παπαδόπουλος ΑΕ, ως Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής Volvo, μπορεί να σας παρέχει την επέκταση της οδικής βοήθειας Volvo Assistance για 12 μήνες επιπλέον (πέραν τις πρώτης 3ετίας) ή μέχρι την επόμενη προγραμματισμένη συντήρηση.

Η επέκταση της οδικής βοήθειας ισχύει για όλα τα Volvo που χρησιμοποιούν αποκλειστικά  Εξουσιοδοτημένο Συνεργείο, ανεξαρτήτως ηλικίας αυτοκινήτου.

Παρέχεται 24ωρη γραμμή βοήθειας όλο το χρόνο, εξυπηρετώντας κάθε πιθανή βλάβη, από διάτρηση ελαστικού, πεσμένη μπαταρία, αναπλήρωση καυσίμων, απώλεια κλειδιού ή ατύχημα, έως και τα έξοδα διαμονής μέχρι την επισκευή του αυτοκινήτου.

24ώρη Γραμμή VOLVO ASSISTANCE Τηλ: 210 99 88 199

Δείτε εδώ τους όρους του προγράμματος Volvo Assistance.

Φανοποιείο

Στην Παπαδόπουλος ΑΕ, διαθέτοντας σύγχρονο εξοπλισμό και άρτια καταρτισμένους τεχνικούς, αναλαμβάνουμε όλες τις εργασίες φανοποιείας και βαφής του αυτοκινήτου σας με συνέπεια, ακολουθώντας τα ευρωπαϊκά πρότυπα και προδιαγραφές.

Επιπλέον παροχές:

 • Εγγύηση 3 ετών για κάθε εργασία φανοποιείας
 • Διάθεση αυτοκινήτου εξυπηρέτησης κατά τη διάρκεια της επισκευής
 • Παραλαβή και παράδοση του αυτοκινήτου σας στο χώρο σας (σε ειδικές περιπτώσεις, εφόσον προκύπτει αδυναμία παράδοσης στο χώρο μας)
 • Διεκπεραίωση διαδικασιών σε συνεργασία με την Ασφαλιστική σας Εταιρεία, στοχεύοντας στην αποτελεσματική εξυπηρέτηση σας

Volvo Valet – To service έρχεται σε εσάς
Παραλαβή και παράδοση αυτοκινήτων για Service

Volvo Valet | Volvo Παπαδόπουλος

Η ασφάλειά σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Παραλαμβάνουμε το Volvo σας για service, σας το παραδίδουμε μόλις ετοιμαστεί στον χώρο σας. Εσείς κλείστε απλώς το ραντεβού για το service σας στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Volvo που επιθυμείτε. Κατεβάστε την εφαρμογή Volvo Valet για να εξυπηρετηθείτε όπως σας αξίζει: με τον πιο απλό και εύκολο τρόπο.

Με λίγα λόγια:

 • Προγραμματίστε το service σας online ή μέσω τηλεφώνου.
 • Θα παραλάβουμε το Volvo σας.
 • Παρακολουθήστε και διαχειριστείτε το αυτοκίνητό σας σε πραγματικό χρόνο μέσω της εφαρμογής Volvo Valet.
 • Θα σας παραδώσουμε το Volvo σας μόλις ετοιμαστεί.

Η εφαρμογή Volvo Valet είναι διαθέσιμη σε iOS και Android και είναι δυνατή η δωρεάν λήψη στο App Store και στο Google Play.

 

Κλείστε σήμερα κιόλας ένα ραντεβού για service, συμπληρώνοντας παρακάτω τα στοιχεία σας.

  Όνοματεπώνυμο*

  Email

  Τηλέφωνο*

  Μοντέλο*

  Χιλιόμετρα (προαιρετικά)

  Ώρα προτίμησης
  Επιλέξτε Κατάστημα*

  Πινακίδα*

  Η Παπαδόπουλος ΑΕ θα αποθηκεύσει και θα επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τους Όρους και τις προϋποθέσεις*
  Υποβάλλοντας το παρόν αίτημα δίνετε τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία.

  Με την υποβολή της φόρμας θα ειδοποιηθείτε εντός 24 ωρών (εργάσιμες μέρες) από ένα τεχνικό σύμβουλο.
  ΩΡΑΡΙΟ SERVICE
  ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΛΕΙΣΤΑ
  ΔΕΥΤΕΡΑ 08:30 - 17:00
  ΤΡΙΤΗ 08:30 - 17:00
  ΤΕΤΑΡΤΗ 08:30 - 17:00
  ΠΕΜΠΤΗ 08:30 - 17:00
  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:30 - 17:00
  ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΛΕΙΣΤΑ